Briose cu afine II

Briose cu afine II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați briose de afine II. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână margarină, lapte degresat, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Brioșe de afine Otis Spunkmeyer – ce este mai bun decât brioșele proaspete de afine, Uimitor de afine-EY briose de afine, și Briose de afine Magnolia Bakery-faceți brioșe la fel ca în brutărie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Folosiți spray cu ulei vegetal pentru a unge forma de briose cu 12 căni. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Se amestecă 1/4 cană de făină cu afinele. Pune deoparte. Bateți albușul de ou și 1 lingură de ulei ușor în castron. Se amestecă laptele și margarina topită sau uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron separat, amestecați făina, praful de copt, sarea și zahărul. Cerneti amestecul de ingrediente uscate peste amestecul de albus de ou. Se amestecă suficient de mult pentru a umezi făina. Bătătorul va arăta plin de cocoloașe. NU AMESTECAȚI PREA MULT. Îndoiți în afine. Umpleți fiecare staniu cu două treimi cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AfineAfine
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista