Briose cu afine II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați briose de afine II. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 54 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână margarină, lapte degresat, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Brioșe de afine Otis Spunkmeyer – ce este mai bun decât brioșele proaspete de afine, Uimitor de afine-EY briose de afine, și Briose de afine Magnolia Bakery-faceți brioșe la fel ca în brutărie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Folosiți spray cu ulei vegetal pentru a unge forma de briose cu 12 căni. Pune deoparte.
Se amestecă 1/4 cană de făină cu afinele. Pune deoparte. Bateți albușul de ou și 1 lingură de ulei ușor în castron. Se amestecă laptele și margarina topită sau uleiul.
Într-un castron separat, amestecați făina, praful de copt, sarea și zahărul. Cerneti amestecul de ingrediente uscate peste amestecul de albus de ou. Se amestecă suficient de mult pentru a umezi făina. Bătătorul va arăta plin de cocoloașe. NU AMESTECAȚI PREA MULT. Îndoiți în afine. Umpleți fiecare staniu cu două treimi cu aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20-25 de minute sau până se rumenesc.