Briose Cu Afine-Fulgi De Ovăz
Briose de afine-fulgi de ovăz este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 179 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ovăz cu gătit rapid, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine, Briose Cu Fulgi De Ovăz-Afine, și Briose Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați căni de copt din hârtie în 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite sau ungeți numai fundul cupelor de brioșe.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul și ovăzul. Într-un castron mare, amestecați oul, uleiul și zahărul brun. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea și amestecul de iaurt (aluatul va fi plin de cocoloașe). Amestecați ușor afinele. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18-20 min sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie.