Breta ' S 7 Layer Dip necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $2.15 pe portie. O porție conține 464 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți fasole prăjită, măsline, baie de fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Indian 7 Strat Dip, Pizza Dip, și Buffalo Pui Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați fasolea prăjită cu scufundarea fasolei fierbinți într-un bol; întindeți amestecul de fasole într-un strat uniform peste o tigaie pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Amestecați avocado cu salsa într-un bol; întindeți amestecul peste amestecul de fasole.