Branzino și legume prăjite pentru bebeluși cu ulei de tarhon-arpagic

Branzino și legume prăjite pentru bebeluși cu tarhon-uleiul de arpagic este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați legume prăjite pentru bebeluși, ulei de măsline, bas cu dungi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Legume prăjite cu baie de tarhon, Legume Prăjite Cu Tarhon De Floarea Soarelui, și Branzino La Grătar Cu Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puree ierburi și4 linguri ulei in blender pana se omogenizeaza.
Se transferă într-un castron mic; se amestecă în rest5 linguri de ulei. Condimentați uleiul de plante după gustcu sare grosieră și piper.
Se incalzeste cuptorul la 400 F. file de Pat uscat.
Se presară pe ambele părți cusare și piper.
Ulei de căldură în nonstickskillet mare la foc mediu-mare.
Adăugați 3 fileuri, cu pielea în jos. Saut până la maro, aproximativ 3 minute.
Transferați fileurile, cu pielea în jos, lafoaie de coacere. Repetați cu fileurile rămase.
Stropiți fiecare cu 1/2 lingură de ulei de plante.
Prăjiți fileurile până când sunt opace în centru, aproximativ 10 minute.
Transferați fileurile pe platou.Înconjurați cu legume.
Stropiți cu ulei de ierburi peste legume.
Serviți, trecândulei de plante rămase.
Cu peștele, încercați un vin alb uscat, cum ar fi Districtul kosher Hagafen2008 Oak Knoll din Valea Napa
Chardonnay (California, 24 USD).
Per porție: 233,7 kcal calorii, 48,2% calorii din grăsimi, 12,5 g grăsimi,2,1 g grăsimi saturate,
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.