Branzino la cuptor cu sare cu citrice, fenicul și ierburi
Branzino la cuptor cu sare cu citrice, fenicul și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $6.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 68G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 384 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de pătrunjel, albușuri de ou, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Branzino întreg prăjit în sare de mare cu ierburi aromate, Branzino la cuptor cu Gremolata de citrice, și Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, amestecați cele 6 kilograme de sare kosher cu pătrunjelul tocat, coriandru și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Kg Tortillas De Maíz
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați albușurile și amestecați până când sarea este umezită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Condimentați cavitățile de biban de mare cu sare și umpleți-le cu crenguțele de ierburi și lămâia feliată, portocala și feniculul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seabass
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Folosind jumătate din amestecul de sare cu ierburi, formați 2 movile pe fiecare dintre cele 2 foi mari de copt cu margini. Bateți fiecare movilă într-un pat dreptunghiular de aproximativ 1/2 inch grosime și lungimea și lățimea peștelui. Puneți fiecare pește pe un pat de sare și acoperiți cu sarea de ierburi rămasă, bătând pentru a închide complet peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți peștele la cuptor timp de aproximativ 45 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a peștelui din spatele capului înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Folosind o lingură de lemn, atingeți sarea pentru a o sparge; ridicați crustele în bucăți mari. Îndepărtați cu grijă pielea de pește și ridicați fileurile din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Se transferă într-un platou și se servește cu pene de lămâie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.