Brandy Cartofi Dulci
Brandy cartofi dulci ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 9. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână coniac, zahăr brun, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brandy Dulce De Modă Veche, Citrice dulci și pui la grătar cu coniac, și Cartofi dulci ventilați sau cartofi dulci Hasselback {Club Secret}.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Așezați cartofii dulci într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Puneți cartofii dulci într-un castron mare, apoi amestecați zahărul alb, zahărul brun, untul, ouăle, coniacul și extractul de vanilie.
Întindeți cartofii într-un vas de copt pătrat de 9 inci.
Coaceți până se rumenesc, 40 până la 45 de minute.