Boxty și slănină
Rețeta Boxty și Bacon ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 30 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 655 calorii, 18g de proteine, și 40g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați slănină, praf de copt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Boxty cu slănină, ouă și roșii, Clătite Boxty, și Prăjituri Boxty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 F.
Tăiați unul dintre cartofi în bucăți de 2 inci; se pune într-o cratiță și se acoperă cu apă. Aduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt moi și mashabili, aproximativ 8 minute. Puneți cartofii, apoi lăsați să se răcească.
Radeți ceilalți 2 cartofi pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Așezați o mână de cartofi rași în centrul unui prosop curat, apoi răsuciți ușor prosopul până când cartofii își eliberează apa. Repetați cu cartofii rămași.
Într-un castron mare combinați făina și praful de copt și bateți până se combină. Aruncați cartofii răzuți cu amestecul de făină, apoi adăugați piure de cartofi și amestecați până când toate ingredientele sunt combinate.
Se toarnă untul și laptele peste cartofi, amestecând până când ingredientele se reunesc într-un aluat rigid. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă, răsturnând o dată în mijlocul gătitului.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, lăsând grăsime în tigaie.
Adăugați aluatul boxty în grăsimea de slănină cu lingura și gătiți până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini în timp ce gătesc. Când toate cutiile au fost prăjite, transferați foaia de copt în cuptor și coaceți până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Se servește cu slănină și sirop de arțar.