Dacă $1.73 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Bourbon și plăcintă cu cremă de banane fragile ar putea fi o uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 825 calorii, 11g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 134 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, gălbenușuri de ou, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pâine cu banane cu înghețată de Caramel și pecan fragil, Înghețată de clătite cu banane cu arțar fragil # SundaySupper, și Plăcintă Cu Cremă De Caramel-Banane Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament. Pergament de unt cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Amestecați arahidele, zahărul granulat și siropul de porumb într-o cratiță de dimensiuni medii cu fund greu și gătiți la foc mediu, amestecând, până când zahărul se dizolvă, 2 până la 3 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți, amestecând frecvent, până când amestecul este chihlimbar gros și adânc, iar temperatura citește 295 F pe termometrul pentru bomboane, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Usturoi Opărit
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se ia de pe foc și se amestecă imediat bicarbonatul de sodiu și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă amestecul pe foaia de copt pregătită și se întinde într - un strat uniform (aproximativ, un dreptunghi de 12 pe 8 inci) cu lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Lăsați fragilul să se răcească și să se întărească pe foaie, 30 până la 45 de minute. Când se răcește, folosind un ciocan de carne, rupeți fragil în bucăți mici și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
6
Între timp, reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți 8 linguri de unt. Pulse Nilla bucăți de napolitane în robotul de bucătărie până devin firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Adăugați 1/4 cană zahăr brun deschis și 1/4 linguriță sare și puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați untul topit și pulsați din nou pentru a combina. Apăsați pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei cu formă de arc, lăsând aproximativ 1/2 inch de partea superioară a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
9
Coaceți crusta până la aur, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați în raftul de răcire și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
11
Între timp, aduceți laptele să fiarbă în cratiță mică sau cuptor cu microunde. Într-o cratiță mare cu fundul greu, amestecați 1/2 cană de zahăr brun deschis, amidon de porumb, gălbenușuri de ou și 1/4 linguriță de sare rămasă. În timp ce bateți energic, adăugați 1/4 cană de lapte clocotit, apoi adăugați laptele rămas într-un flux lent și constant, tot timpul șoptind. Aduceți amestecul la fiert la foc mediu, amestecând constant; amestecul se va îngroșa până la consistența budincii. Continuați să fierbeți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
12
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 linguri de unt, bourbon și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
13
Transferați crema într-un castron mare. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și dați-o la frigider până la rece. Alternativ, așezați vasul într-o baie de gheață și amestecați crema până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De Verjuic
14
Pentru a asambla, feliați bananele în diagonală în felii subțiri (aproximativ 1/4 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
15
Răspândiți jumătate de cremă peste fundul crustei pregătite. Cremă superioară cu jumătate de bucăți fragile, apoi strat cu jumătate de banane feliate, aranjându-le într-un model circular. Cu perie de patiserie, periați bananele cu suc de portocale. Top banane cu cremă rămasă, apoi top cremă cu banane rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(carton Bloc)
3 3/4 Linguri De Făină Universală
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
16
Periați bananele cu sucul de portocale rămas, apoi presărați cu restul fragil. Dați la frigider 30 până la 60 de minute și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire