Bourbon St . Placinta Cu Ciocolata Pecan

Bourbon St . Placinta Cu Ciocolata Pecan
Bourbon St . Placinta cu ciocolata Pecan ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 310g de grăsime, și un total de 5437 calorii. Pentru $15.43 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână bucăți de ciocolată cu lapte, zahăr brun, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare sunt Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura, și Plăcintă Cu Ciocolată Bourbon Pecan.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate49
Revista