Bourbon de vită Y ' all

Bourbon de vită Y ' all
Carne de vită Bourbon voi toți este un lactate gratuit băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 904 calorii. Pentru $ 5.89 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de sare, cartofi noi, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Melasă-Mușchi De Vită Bourbon, Bourbon, Bere Și Tocană De Vită, și Kebaburi De Vită Glazurate Cu Bourbon La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare sau o oală grea cu un capac. Condimentați carnea peste tot cu condimente de casă și căutați într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți carnea de vită pe o farfurie și adăugați ardeiul gras verde, ceapa și țelina în oală și sotati până se înmoaie. Întoarceți carnea de vită înapoi în oală și adăugați bourbonul, roșiile tăiate cubulețe și suficient stoc pentru a acoperi carnea de vită. Aduceți la fierbere și apoi coborâți la foc mic, cu capacul întredeschis. Se fierbe timp de 2 ore sau până când carnea de vită este foarte fragedă. Apoi adăugați porumbul, fasolea verde și cartofii roșii. Se fierbe 10 până la 20 de minute până când legumele sunt fragede. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista