Bourbon-dantelat Tipsy pui cu piersici
Nevoie de o primal felul principal? Bourbon-dantelat Tipsy pui cu piersici ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 251 calorii. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, unt, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Încercați Beat Piersici, Piersici Prăjite, și Fleac tipic cu piersici și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați jumătățile de piept de pui cu sare și piper și aranjați într - o tigaie de 13 x 9 inci. Pune deoparte.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; se adaugă ceapa și se sotează 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă boia de ardei.
Adăugați ceapa verde, rezervând 1 lingură; gatiti, amestecand ocazional, 4 minute.
Întindeți amestecul de ceapă uniform peste pui; stropiți cu suc de portocale și bourbon.
Coaceți la 400 timp de 50 de minute, întorcându-vă ocazional și ungând cu picături de tigaie. Se acoperă cu piersici tocate și se presară cu nucșoară.
Coaceți încă 15 minute sau până când puiul este gata; transferați puiul într-un vas de servit.
Stropiți cu picături de tigaie și presărați cu ceapă verde rezervată.