Nevoie de un fel principal fără lactate? Bouillabaisse de pui ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 1825 calorii, 124g de proteine, și 116g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.34 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Mergeți la magazin și ridicați piure de roșii, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Versiunea mea simplificată de pește Bouillabaisse - Ma bouillabaisse simplifi Olive, Bouillabaisse De Pui, și Bouillabaisse De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie și se condimentează generos cu sare, piper și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu într-un cuptor olandez mare și rumeniți bucățile de pui în loturi până se rumenesc frumos peste tot, aproximativ 5 până la 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Transferați bucățile de pui rumenite pe o farfurie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
4
Coborâți focul la mediu-scăzut și adăugați usturoiul, șofranul, semințele de fenicul, piureul de roșii, bulionul de pui, vinul alb, Pernodul, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper în oală. Se amestecă și se răzuie orice bucăți rumenite pe fund și se fierbe timp de 30 până la 40 de minute, până când usturoiul este foarte fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pesmet, Câteva Pumni
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Pernod
șofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Turnați cu grijă sosul în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Puree până la neted. Întoarceți sosul în cuptorul olandez și adăugați cartofii feliați și bucățile de pui rumenite cu sucurile lor. Se amestecă cu grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Acoperiți oala și coaceți timp de 45 până la 55 de minute, până când cartofii sunt fragede și puiul este gata. Verificați condimentele și serviți fierbinte în boluri puțin adânci, cu păpuși mari de Rouille și felii de pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
8
Așezați usturoiul și sarea pe o tăietură și tocați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne Măcinată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie echipat cu lama de oțel.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Adăugați gălbenușul de ou, sucul de lămâie, șofranul și fulgii de ardei roșu. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
șofran
11
Cu mașina în funcțiune, turnați uleiul de măsline într-un flux subțire și constant prin tubul de alimentare pentru a face o emulsie groasă de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Emulsii
12
Transferați rouille într-un vas de servire și păstrați-l la frigider până este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat