Bouillabaisse de năut de legume ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 263 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, fire de șofran, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Curry de legume și năut, și Tagine de năut și legume.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați și aruncați rădăcinile, frunzele exterioare și vârfurile din Praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Tăiați frunzele întunecate de praz, lăsând 6 inci de bulb; rezervați frunze și bulbi întunecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Îndepărtați tulpinile din bulbii de fenicul; rezervați tulpinile și bulbii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
4
Combinați frunzele întunecate de praz, tulpinile de fenicul, 4 căni de apă, vin și semințe de fenicul într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Se scurge printr-o strecurătoare peste un castron mare; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De Verjuic
6
Feliați bulbii de praz rezervați pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri. Clătiți cu apă rece; scurgere. Tăiați subțire becurile de fenicul rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Adăugați ulei în tigaie; se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați prazul feliat și sarea; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Adăugați bulion, fenicul feliat, 2 căni de apă, dovlecei, cartofi, suc, șofran, naut și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute. Se amestecă piperul; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
șofran
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Cuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
13
Așezați pâinea pe o foaie de copt; presărați fiecare felie cu 2 linguri de brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului