Bouillabaisse clasic cu crutoane cu vârf de Rouille
Nevoie de o curs principal fără lactate? Bouillabaisse clasic cu crutoane cu vârf de Rouille ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 363 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de suc de scoici, căței de usturoi, midii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Bouillabaisse Cu Rouille Picant, Bouillabaisse cu Rouille și pâine prăjită cu usturoi, și Bouillabaisse De Vară Cu Rouille Fumurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti rouille, combinați ardeii grași roșii prăjiți și maioneza într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Maioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pentru a pregăti crutoanele, aranjați feliile de baghetă într-un singur strat pe o foaie de copt; coaceți feliile la 400 timp de 8 minute sau până se prăjesc. Frecați o parte a fiecărui cruton cu partea tăiată a jumătăților de cuișoare de usturoi; aruncați jumătățile de cuișoare de usturoi. Puneți crutoanele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Baguette
Crutoane
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Pentru a pregăti bouillabaisse, încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillabaisse
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați roșii; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
7
Adăugați șofran; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
8
Adăugați cartofi, fenicul, suc de scoici și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când cartoful este aproape gata. Creșteți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Fenicul
Cartofi
Bulion
9
Adăugați scoici; acoperiți și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
10
Adăugați midii; acoperiți și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
11
Adăugați creveți și pește; acoperiți și fierbeți 5 minute sau până când cojile se deschid, creveții sunt gata și fulgii de pește ușor cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Aruncați orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Creveți
Pește
12
Puneți 2 căni de amestec de fructe de mare în fiecare dintre cele 6 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
13
Întindeți fiecare cruton cu aproximativ 1 lingură de rouille.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Kilograme De Mure (aproximativ
14
Așezați 1 cruton deasupra fiecărui bol; presărați fiecare porție cu 1 lingură de pătrunjel.