Boston Placinta Cu Crema De II
Boston Cream Pie II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă, scurtare, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie rotundă de 9 inci.
Bateți făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, sarea, 3/4 cană de lapte, scurtarea, 1 ou și 1 linguriță de vanilie la viteză mică, răzuind bolul constant timp de 30 de secunde. Bate la viteză mare, răzuire castron ocazional timp de 3 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Pentru a face umplutura de cremă: într-o cratiță de 2 litri, amestecați 1/3 cană de zahăr, amidon de porumb și sare. Se amestecă laptele treptat și se gătește la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă și fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă cel puțin 1/2 din amestec încet în gălbenușurile de ou. Întoarceți amestecul de gălbenuș de ou în cratiță și fierbeți și amestecați timp de 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă cele 2 lingurițe de vanilie.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Încălziți ciocolata și untul sau margarina la foc mic până se topesc.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor și vanilia. Se amestecă în apă, câte o linguriță, până când glazura are consistența dorită.
Pentru a asambla tortul: împărțiți tortul răcit în jumătate pentru a face 2 straturi subțiri. Umpleți straturile cu umplutura. Apoi întindeți glazura de ciocolată deasupra. Dați la frigider orice tort rămas.