Boston Placinta Cu Crema De II

Boston Placinta Cu Crema De II
Boston Cream Pie II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați apă, scurtare, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Bateți făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, sarea, 3/4 cană de lapte, scurtarea, 1 ou și 1 linguriță de vanilie la viteză mică, răzuind bolul constant timp de 30 de secunde. Bate la viteză mare, răzuire castron ocazional timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Pentru a face umplutura de cremă: într-o cratiță de 2 litri, amestecați 1/3 cană de zahăr, amidon de porumb și sare. Se amestecă laptele treptat și se gătește la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă și fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă cel puțin 1/2 din amestec încet în gălbenușurile de ou. Întoarceți amestecul de gălbenuș de ou în cratiță și fierbeți și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și se amestecă cele 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
8
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
1
Încălziți ciocolata și untul sau margarina la foc mic până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
2
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor și vanilia. Se amestecă în apă, câte o linguriță, până când glazura are consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
3
Pentru a asambla tortul: împărțiți tortul răcit în jumătate pentru a face 2 straturi subțiri. Umpleți straturile cu umplutura. Apoi întindeți glazura de ciocolată deasupra. Dați la frigider orice tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista