Boston Crema Poke Tort
Această rețetă servește 12. Dacă 55 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Boston Cream Poke tort ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 246 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. 782 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, extract de vanillan, budincă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Boston Creme Poke Tort, Boston Cream Pie Tort, și Reteta De Prajitura Cu Inghetata Din Boston pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți tortul conform instrucțiunilor pentru o tigaie de 13 cm 9 inch.
Lăsați tortul să se răcească timp de 15 minute, apoi faceți găuri în tort cu mânerul unei linguri de lemn. Încercați să le distanțați puțin mai puțin de 1 inch și asigurați-vă că sunt destul de adânci.
Combinați o cutie de amestec de budincă și 2 căni de lapte într-un bol mare de amestecare (de preferință unul cu gura de scurgere). Folosind un mixer electric portabil, bateți până se omogenizează-aproximativ un minut. Budinca ar trebui să fie încă subțire și curgătoare. Ideea este să scapi doar de bulgări. Turnați cu grijă budinca în găuri. Faceți acest lucru încet până când găurile sunt complet umplute, dar budinca nu curge peste tot în partea de sus a tortului. Probabil vei avea niște budincă rămasă.
Pune tortul la frigider și răcește aproximativ o oră. În acest moment, găurile de budincă ar trebui să fie aproximativ jumătate sau puțin mai mult de jumătate pline. Faceți al doilea lot de budincă și repetați, umpleți găurile până când budinca ajunge la vârf, dar nu întindeți budinca rămasă peste vârful tortului. Păstrează-l pentru altceva.Pregătiți toppingul. Într-o cratiță mare (3 litri), antiaderentă, topiți untul.
Adăugați ciocolata și amestecați la foc mic până când ciocolata se topește.
Se lasă să se răcească 4 minute, apoi cu o lingură de lemn, se bate în zahăr și apă clocotită, bătând până se omogenizează. Bate în vanilie.
Se toarnă peste tortul rece. Reveniți la frigider și lăsați glazura să se stabilească. Se răcește până este gata de servit.