Borș Vegan

Borș Vegan
Borșul Vegan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână usturoi, roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Borș De Blender Vegan, Borș De Sfeclă Vegană, și Borș II.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă țelina, morcovii, ardeiul gras, sfecla, inclusiv verdeața, roșiile întregi, roșiile tăiate cubulețe, cartofii, smogul elvețian și amestecul de ceapă. Gatiti si amestecati pana cand smogul incepe sa se ofileasca, 4 pana la 8 minute. Se amestecă bulionul de legume, apa, buruiana de mărar și sarea și piperul. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Chard ElvețianChard Elvețian
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se strecoară jumătate de sfeclă din bulion și se pune într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune sfecla în mișcare înainte de a o lăsa pe piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați tofu și continuați să faceți piure până se omogenizează. Se amestecă amestecul de tofu înapoi în oală. Se fierbe până când amestecul se reduce cu o treime, aproximativ încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se servește răcit sau cald.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista