Borșul Vegan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână usturoi, roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Borș De Blender Vegan, Borș De Sfeclă Vegană, și Borș II.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă țelina, morcovii, ardeiul gras, sfecla, inclusiv verdeața, roșiile întregi, roșiile tăiate cubulețe, cartofii, smogul elvețian și amestecul de ceapă. Gatiti si amestecati pana cand smogul incepe sa se ofileasca, 4 pana la 8 minute. Se amestecă bulionul de legume, apa, buruiana de mărar și sarea și piperul. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Chard Elvețian
Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Verzii
Sifonada De Frunze De Kale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se strecoară jumătate de sfeclă din bulion și se pune într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune sfecla în mișcare înainte de a o lăsa pe piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați tofu și continuați să faceți piure până se omogenizează. Se amestecă amestecul de tofu înapoi în oală. Se fierbe până când amestecul se reduce cu o treime, aproximativ încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura