Dacă doriți să adăugați mai multe Est-Europene rețete în cutia de rețete, borșul ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 359 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 3025 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, sare și piper, cartof roșcat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Borș, Borș, și Borș.
Instrucțiuni
1
Rumeniti carnea de vita, adaugati ceapa:
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o oală mare, cu fund gros, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați felia de coadă sau tocană de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
4
Lăsați carnea de vită să se rumenească ușor pe o parte, apoi întoarceți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați ceapa tocată în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Lăsați ceapa să se gătească și să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1
Se toarnă 4 căni de bulion de vită peste carnea de vită și ceapa din oală. Aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când carnea cade din os, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
În timp ce carnea de vită se gătește, pregătiți și prăjiți sfecla, morcovii și cartoful: curățați și tocați sfecla, morcovii și cartofii în bucăți de 1/2 inch. Aruncați sfecla și morcovii cu o linguriță sau două de ulei de măsline și întindeți-le într-un singur strat pe o tigaie căptușită cu folie. Prăjiți într-un cuptor de 400 de litri F timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Pâine Cu Nuci și Stafide
Sifonada De Frunze De Kale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Aruncați cartofii cu ulei de măsline și faceți loc pentru ei în tigaia de prăjire și prăjiți totul încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
carnea din oală. Odată ce carnea de vită a fiert până se înmoaie la Pasul 2, Scoateți din oală și scoateți oala de pe foc. Dacă utilizați o coadă de vită, îndepărtați și aruncați orice os, țesut conjunctiv și exces de grăsime. Tăiați carnea în bucăți de dimensiuni mușcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Îndepărtați excesul de grăsime din lichidul din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Terminați de gătit supa: întoarceți oala în aragaz și adăugați bulionul rămas, morcovii, sfecla și cartoful tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sifonada De Frunze De Kale
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați carnea tocată în oală, varza feliată și o jumătate de cană de mărar proaspăt. Aduceți la foc mic și gătiți încă 15 minute, până când varza este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt
Rețetă De Pizzocheri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați oțetul și condimentați după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Folosesc aproximativ 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper, dar cantitatea pe care o folosiți va depinde de cât de sărat este bulionul dvs. de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Supa se face cel mai bine cu o zi înainte. (Cu cât supa stă mai mult, cu atât mai mult va transforma culoarea roșie intensă a sfeclei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
10
Se servește în boluri cu o păpușă de smântână și o stropire de mărar proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe