Boozy Irish Whiskey Cakes
Boozy Irish Whisky prăjituri ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Acest desert are 360 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, whisky irlandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine cu sifon de whisky irlandez cu unt de whisky irlandez, Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez, și Tort 'Irish Coffee' cu whisky irlandez.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 12 mini tigăi de tort cu tub canelat cu spray de gătit.
Într-un castron mic cu microunde, amestecați pudra de cafea și 2 linguri de whisky cu telul până se combină. Cuptor cu microunde la mare aproximativ 10 secunde sau doar până la cald; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/2 cană de unt, ouăle, 2/3 cană de apă și 1/4 cană de whisky cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde.
Adăugați amestecul de cafea. Bateți la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În cratița mică, amestecați ingredientele sosului. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand zaharul se dizolva si untul se topeste.
Pentru a servi, așezați prăjiturile pe farfurii de desert; stropiți cu sos.