Bomboane din ouă de Paște
Bomboanele cu ouă de Paște sunt un aperitiv fără gluten . Această rețetă are 48 de porții și costă 85 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 150 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home necesită stropi colorate, extract de vanilie, vanilie și apă. Va fi un succes la evenimentul tău de Paște . O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși poate fi remediat). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Bomboanele cu caramel Fleur De Sel de la Zomppa , Lichiorul de Paște cu ciocolată neagră și scorțișoară și Pâinea de Paște .
Instrucțiuni
Într-un bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, topiți chipsurile la 50% putere.
Adăugați crema de brânză, apa și vanilia; amestecați până se omogenizează. Dați la rece timp de 1 oră sau până când este ușor de manipulat. Dați rapid formă de ouă de 3,5 cm.
Se rulează prin bomboane de stropire, zahăr colorat sau prin jucării decorative. Se păstrează într-un recipient etanș la frigider.