Bomboane Decupate
Cut-out bomboane este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, pectină de fructe certo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bomboane Cajeta (Bomboane Cu Lapte De Scorțișoară Masticabile), Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, și Placinta Cu Bomboane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt sau spray tigaie de 13x9 inci cu spray de gătit.
Se amestecă pectina, apa și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță mare până se omogenizează. (
Amestecul se va spuma ușor.) Gatiti la foc mare sau pana cand spuma s-a subtiat, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă 2 căni de zahăr, sirop de porumb și se amestecă băuturile. Reveniți la căldură. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant; gatiti si amestecati 3 min.
Se ia de pe foc. Se amestecă până când bulele s-au subțiat.
Se toarnă imediat în tigaie pregătită.
Lăsați să stea la temperatura camerei 3 ore sau până când este ferm.
Se Presara 2 Linguri. din zahărul rămas pe o foaie mare de hârtie cerată. Slăbiți cu grijă marginile bomboanelor cu vârful cuțitului ascuțit. Inversați tigaia pe hârtie cerată pregătită; scoateți tigaia.
Presărați bomboanele cu zahărul rămas.
Tăiați în pătrate de 1 inch sau forme decorative cu tăietori mici de prăjituri.
Rulați bucăți de bomboane în zahăr pentru a acoperi uniform; agitați ușor pentru a îndepărta excesul de zahăr.
Lăsați să stea, neacoperit, peste noapte la temperatura camerei înainte de ambalare sau depozitare.