Bomboane Decupate

Bomboane Decupate
Cut-out bomboane este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 10 cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, pectină de fructe certo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bomboane Cajeta (Bomboane Cu Lapte De Scorțișoară Masticabile), Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, și Placinta Cu Bomboane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt sau spray tigaie de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă pectina, apa și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță mare până se omogenizează. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Amestecul se va spuma ușor.) Gatiti la foc mare sau pana cand spuma s-a subtiat, amestecand continuu.
4
Se ia de pe foc; se amestecă 2 căni de zahăr, sirop de porumb și se amestecă băuturile. Reveniți la căldură. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant; gatiti si amestecati 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Lichior De Rodie Sau Suc De MerișoareLichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Se ia de pe foc. Se amestecă până când bulele s-au subțiat.
6
Se toarnă imediat în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 3 ore sau până când este ferm.
8
Se Presara 2 Linguri. din zahărul rămas pe o foaie mare de hârtie cerată. Slăbiți cu grijă marginile bomboanelor cu vârful cuțitului ascuțit. Inversați tigaia pe hârtie cerată pregătită; scoateți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Presărați bomboanele cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
Tăiați în pătrate de 1 inch sau forme decorative cu tăietori mici de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
11
Rulați bucăți de bomboane în zahăr pentru a acoperi uniform; agitați ușor pentru a îndepărta excesul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Lăsați să stea, neacoperit, peste noapte la temperatura camerei înainte de ambalare sau depozitare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista