Bomboane de zahăr ars portughez

Bomboane de zahăr ars portughez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați bomboane de zahăr ars portughez. Această rețetă servește 50 și costă 1 cent pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 15 calorii. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de oțet de mere, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 7%. Rețete similare includ Burnt-Sugar Brûlée, Burnt Sugar Cake și Burnt Sugar Lollipops.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, amestecați zahărul, apa și oțetul. Aduceți la fierbere completă la foc mediu-înalt. Continuați să fierbeți timp de aproximativ 15 minute sau până când amestecul devine maro auriu sau folosiți un termometru pentru bomboane. Temperatura ar trebui să atingă 300 de grade F (149 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BomboaneBomboane
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Fâșii De Piment, OpționalFâșii De Piment, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute1 Lingurita Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute
2
Se ia de pe foc și se toarnă pe două farfurii grele bine unse cu unt.
3
Când bomboana începe să se întărească, trageți de pe marginile farfuriilor. Întindeți în frânghii lungi și tăiați în bucăți cu foarfecele de bucătărie, dând fiecare bucată o răsucire. Se răcește complet înainte de a se păstra într-o tavă ermetică. Atenție! Bomboanele vor fi foarte fierbinți în timp ce trageți și tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista