Bomboane De Porumb Prăjituri De Ciocolată

Bomboane De Porumb Prăjituri De Ciocolată
Bomboane de porumb prăjituri de ciocolată ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 523 calorii. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de cacao de copt, extract de vanillan, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bomboane De Porumb Prăjituri Pentru Copii, Bomboane De Ciocolată Cookie-Uri De Porumb, și Bomboane De Ciocolată Trufe De Porumb.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mare la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare. Se amestecă Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Se amestecă împreună o cană de apă fierbinte și bicarbonat de sodiu; se amestecă în aluat. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
VanilieVanilie
ApăApă
3
Se toarnă în 2 tigăi rotunde de tort de 9" unse și făinate.
4
Coaceți la 350 timp de 30 până la 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
6
Congelați straturile 30 de minute.
7
Tăiați fiecare strat în 8 pene.
8
Pentru a pregăti glazura cu cremă de unt, bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr pudră, bătând până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
9
Adăugați lapte, bătând până la răspândirea consistenței. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
10
Se amestecă colorantul alimentar portocaliu în 1 1/2 cană glazură. Se amestecă colorantul alimentar galben în 1 1/4 căni de glazură. Face 3 1/2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor GalbeneCuloarea Alimentelor Galbene
GlazuraGlazura
11
Pipați glazura de cremă de unt deasupra și părțile laterale ale panelor de tort pentru a semăna cu porumbul de bomboane. Folosind un vârf de stea medie, țeavă glazură albă pe capătul mic al fiecărui tort, glazură galbenă pe centru și portocaliu pe capătul larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De PorumbBomboane De Porumb
GlazuraGlazura
PortocaliuPortocaliu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista