Bomboane De Jeleu Portocaliu
Orange Jelly Candy este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 63 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, extract de portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bomboane Jeleu De Mere, Bomboane De Jeleu Portocaliu, și Orange - Angel Jelly Roll pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit.
Amestecați pectina, apa și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță medie. (
Combinați 1 cană de zahăr și sirop de porumb într-o cratiță mare.
Gatiti ambele amestecuri la foc mare 4 min. sau până când spuma s-a subțiat din amestecul de pectină și amestecul de zahăr ajunge la fierbere completă, amestecând frecvent amestecuri în ambele cratițe. Adăugați treptat amestecul de pectină la amestecul de zahăr fierbinte, amestecând constant. Se fierbe 1 min., amestecând constant.
Scoateți din căldură. Se amestecă extractul și colorantul alimentar.
Se toarnă imediat în tava pregătită.
Lăsați să stea la temperatura camerei 3 ore sau până când bomboanele sunt reci și ferme.
Presărați zahărul rămas pe o foaie mare de hârtie cerată. Inversați bomboanele pe hârtie cerată.
Tăiați bomboanele în pătrate de 3/4 inci, oprindu-vă ocazional să înmuiați cuțitul în apă caldă.
Rotiți bomboanele în zahăr până când sunt acoperite uniform.
Așezați într-un singur strat pe rafturi de sârmă.
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei peste noapte.