Bomboane de cartofi Gram
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Bomboanele de cartofi Gram ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 75 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 14 fani. Un amestec de zahăr de cofetărie, cartofi, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Gram ' s Clam Dip, Plăcintă cu oală de pui Gram, și Bomboane De Cartofi Cu Mentă.
Instrucțiuni
Așezați cuburi de cartofi într-o tigaie mică de sos și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Puneți cartoful într-un castron mare până se omogenizează.
Se amestecă 1 cană de zahăr de cofetărie în piure de cartofi; se amestecă bine. Amestecați treptat zahărul și laptele rămas de cofetari pentru a forma un aluat ferm. Încorporați colorant alimentar verde în acest moment dacă utilizați.
Presărați suprafața de lucru cu zahărul cofetarilor și rulați aluatul într-un dreptunghi de 8x12 inci cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Întindeți untul de arahide uniform pe aluat.
Rotiți bine aluatul într-un buștean, în stil jeleu, începând de la capătul larg.
Înfășurați jurnalul în folie de plastic și răciți-l în frigider până când bomboanele se instalează, aproximativ 1 oră.
Tăiați în felii de 1/4 inch.