Bomboane Cu Caramel De Ciocolată
Bomboane de ciocolată Caramel este un fără gluten rețetă cu 96 de porții. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Un amestec de zahăr, chipsuri de butterscotch, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Bomboane Cu Caramel De Ciocolată, Bomboane Cu Caramel De Ciocolată, și Bomboane De Ciocolată Caramel Cracker sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tigaie de 13x9 inch.
Combinați primele trei ingrediente (1 cană chipsuri de ciocolată cu lapte, 1/4 cană chipsuri de butterscotch și 1/4 cană unt de arahide cremos) într-o cratiță mică. Gatiti, amestecand continuu, la foc mic pana se topeste si se omogenizeaza.
Răspândiți în fundul tăvii pregătite. Se dă la frigider până se fixează.
Pentru a face umplutura: într-o cratiță grea topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul și laptele evaporat. Aduceți amestecul la fierbere și amestecați timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă crema de marshmallow, 1/4 cană din untul de arahide și vanilia.
Adăugați alunele și întindeți-le pe stratul de bază. Se dă la frigider până se fixează.
Combinați caramelele și smântâna într-o cratiță, amestecați la foc mic până se topesc și se omogenizează.
Se întinde pe partea superioară a umpluturii și se dă la frigider până se omogenizează.
Strat: într-o altă cratiță combinați ultimele trei ingrediente (1 cană chipsuri de ciocolată cu lapte, 1/4 chipsuri de butterscotch și 1/4 cană unt de arahide), amestecați la foc mic până se topește și se omogenizează.
Se toarnă peste stratul de caramel. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Tăiați în pătrate de 1 inch. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ferrari Perle cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.