Bomboane-Bar-Topped Negrese
Bomboane-bar-Topped negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 397 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână ouă, extract de vanillan, batoane de ciocolată cu lapte umplute cu cappuccino și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bomboane Topped Negrese, Bomboane-Topped Baruri, și Bomboane-Topped Unt De Arahide Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia 13x9x2-inch tigaie metalică cu folie. Folie de unt.
Combinați 3/4 cană de unt, ciocolată și pudră de espresso într-o cratiță mare și grea; se amestecă la foc mediu-mic până când ciocolata este topită și netedă.
Scoateți amestecul de ciocolată de pe foc.
Adăugați zahărul și vanilia și bateți până se omogenizează bine.
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează bine.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită. Apăsați ușor pătratele de ciocolată cu lapte în aluat (nu scufundați), distanțând uniform 24 de pătrate de ciocolată (4 pe partea scurtă și 6 pe partea lungă). Rezervați bomboanele rămase pentru o altă utilizare.
Coaceți brownies până când testerul introdus în centru iese cu niște firimituri umede atașate, aproximativ 27 de minute. Se răcește ușor în tigaie pe raft, aproximativ 30 de minute.
Tăiați astfel încât fiecare brownie să aibă 1 pătrat de ciocolată și serviți.