Boluri De Salată Cu Tăiței De Vită
Bolurile de salată cu tăiței de vită sunt un fără lactate felul principal. O porție conține 508 calorii, 25g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de susan, sare kosher, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Asiatice Carne De Vită Taitei Boluri, Boluri Thailandeze Cu Tăiței De Vită, și Boluri cu tăiței de vită și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați ambele părți ale filetului cu sare. Grătar pe un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar interior până la mediu rar.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Într-un castron, combinați ponzu (sau soia), ulei de susan, ulei de măsline, oțet de vin de orez, ulei de chili fierbinte, usturoi, ghimbir și zahăr brun.
Se amestecă pentru a combina, apoi se gustă și se ajustează aromele/condimentele după gustul tău.Când friptura este suficient de rece, puneți-o într-o pungă mare de depozitare din plastic.
Adăugați 3 linguri de pansament. Sigilați bine punga și puneți-o la frigider până când este nevoie. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Se scurge și se pune într-un castron.
Se toarnă pansamentul rămas deasupra și se aruncă pentru a se combina. În cele din urmă, aruncați ceapa verde. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider cel puțin câteva ore sau până se răcește. Puteți face friptura și tăiței cu mult înainte de momentul în care doriți să serviți. Pentru a servi, scoateți friptura din punga de depozitare și feliați-o împotriva bobului în fâșii subțiri.
Stropiți puțin ponzu (sau soia) peste tăiței doar pentru a-i da un pic de aromă, aruncați o mulțime de frunze de coriandru și aruncați pentru a combina.
Serviți fâșii de carne de vită peste movilă de tăiței sau aruncați totul într-un castron împreună.
Serviți cu bețișoare dacă le aveți.O să-ți placă asta!