Boluri De Pâine Italiene
Rețeta bolurilor italiene de pâine este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel principal are 441 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ulei vegetal, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boluri De Pâine Italiene, Boluri De Pâine Italiene, și Boluri Italiene De Quinoa Cu Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 2 1/2 căni de apă și drojdie într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă sare și ulei.
Adăugați făina treptat, bătând la viteză medie cu un mixer electric până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic (4 până la 6 minute).
Se pune într-un vas ușor uns, întorcându-se spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 35 de minute sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 8 porții egale. Formați fiecare porție într-o pâine rotundă de 4 inci.
Așezați pâinile pe foi de copt ușor unse presărate cu făină de porumb.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 35 de minute sau până când se dublează în vrac.
Se amestecă albușul de ou și 1 lingură de apă; periați peste pâini.
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Periați cu amestecul de ouă rămas și coaceți încă 10 până la 15 minute sau până devin aurii. Se răcește pe rafturi de sârmă. Congelați până la 1 lună, dacă doriți.
Tăiați o felie groasă de 1/2 inch din partea de sus a fiecărei pâini; scoateți centrele, lăsând coji groase de 3/4 inch. (Centre de rezervă pentru alte utilizări.) Umpleți bolurile de pâine cu supă fierbinte și serviți imediat.