Bolognese simplu ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 345 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Deci-spaghete simple Bolognese, Rag alla bolognese (sos Bolognese), și Sos bolognez (ragu Bolognese) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală de 6 litri, adăugați ulei de măsline extravirgin. Când aproape fumează, se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează la foc mediu până când ceapa devine foarte moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați țelina și morcovul și sotati timp de 5 minute. Ridicați căldura la mare și adăugați carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Morcov
țelină
4
Sote, amestecând frecvent și rupând orice bulgări mari și gătește până când carnea nu mai este roz, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
5
Adăugați roșiile, pătrunjelul și busuiocul și gătiți la foc mic mediu până când sosul se îngroașă, aproximativ 1/2 oră. Termină bolognese cu Pecorino Romano. Verificați condimentele.