Bol De Vacanță Roșu Și Verde

Bol De Vacanță Roșu Și Verde
Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 109 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de ananas, gelatină cu aromă de lime jell-o, brânză cremă philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownie De Vacanță-Bol Cu Fructe De Pădure, Bol Ușor De Panglică De Vacanță, și Holiday BAKER ' s One BOWL Brownies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 2 căni de apă clocotită la fiecare amestec de gelatină aromată într-un castron mediu separat; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă 1 cană de apă rece în gelatină în fiecare bol. Refrigerați gelatina de var 1-1 / 2 ore sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
Amestec De Desert De GelatinăAmestec De Desert De Gelatină
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați gelatina de cireșe să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CireșeGelatină Cu Aromă De Cireșe
3
Se amestecă ananasul în gelatină de var îngroșată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
AnanasAnanas
4
Se toarnă în 4-până la 5-qt. vas de sticlă. La frigider 30 min. sau până când gelatina este setată, dar nu fermă (gelatina trebuie să se lipească de deget atunci când este atinsă și ar trebui să se îngroape).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți crema de brânză și zahărul cu biciul sau mixerul până se omogenizează bine. Se amestecă în 2 cesti bici rece. Lingura peste stratul de gelatină de var în castron; frigider. Între timp, puneți la frigider gelatina de cireșe 1-1/2 ore sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CireșeGelatină Cu Aromă De Cireșe
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați portocale la gelatina de cireșe; lingura peste stratul de brânză cremă. Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De CireșeGelatină Cu Aromă De Cireșe
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
PortocaliuPortocaliu
7
Se serveste acoperit cu restul de bici rece.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista