Bol De Orez În Stil Coreean

Bol De Orez În Stil Coreean
Bolul de orez în stil coreean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 430 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scallion, orez japonez cu bob scurt, miso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bol De Orez Coreean, Bol De Orez Coreean De Vită, și Bol De Orez Coreean De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați miso, pasta de roșii, pasta de chile-usturoi și un vârf de sare; adăugați tofu și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ardei IuteArdei Iute
MisoMiso
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie din fontă de 10 inci. Crăpați ouăle în tigaie și gătiți la foc mare până când albușurile se rumenesc ușor în jurul marginilor și gălbenușurile abia se fixează, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați ouăle pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați mazărea de zăpadă, morcovul și scallionul, condimentați cu sare și prăjiți la foc mare până când sunt crocante, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
Ceapa VerdeCeapa Verde
MorcovMorcov
SareSare
6
Adăugați mugurii de fasole și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
7
Transferați legumele într-un castron, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați orezul și apa în tigaie împreună cu un vârf generos de sare și aduceți la fierbere. Acoperiți cu folie și un capac etanș și fierbeți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Puneți tofu și sosul peste orez, acoperiți și gătiți timp de 5 minute mai mult. Se amestecă legumele și se acoperă cu ouăle și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
LegumeLegume
SosSos
ApăApă
OuăOuă
OrezOrez
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Se amestecă totul împreună și se servește cu nori condimentați și pastă de usturoi chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Ardei IuteArdei Iute
NoriNori
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista