Bol De Orez Coreean

Bol De Orez Coreean
Reteta castron de orez coreean ar putea satisface pofta coreeană în jurul valorii de 56 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 1300 calorii. Pentru $6.84 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Această rețetă de la Veggie Num Num are 42 de fani. Dacă aveți tempeh, ouă, capsicum și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul sushi, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Bol De Orez În Stil Coreean, Bol De Orez Coreean De Vită, și Bol De Orez Coreean De Vită pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În56 m.
Porții2
Scor De Sănătate85
Revista