Bol de năut și Broccoli cu sos Tahini

Bol de năut și Broccoli cu sos Tahini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bolul de năut și Broccoli cu sos Tahini. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 351 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de quinoa, usturoi, tahini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Castron de cartofi dulci și năut cu sos Tahini de lămâie, Bol de năut cu Broccoli cu sos teriyaki de casă, și Salată de năut-Broccoli cu ierburi cu sos Tahini-lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mare, antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați apă cu lingura, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați semințele de usturoi și chimen și gătiți 1-2 minute, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați nautul, apa, boiaua și chimenul. Se amestecă bine, se acoperă și se gătește la foc mic, amestecând des, timp de 10-15 minute. (Cea mai mare parte a lichidului se va evapora, dar dacă se usucă prea mult, adăugați apă cu lingura.) Verificați condimentul și adăugați sare după gust. În timp ce năutul se gătește, aburiți broccoli și morcovii timp de aproximativ 5 minute, până când sunt fragede, dar încă viu colorate. Asamblați vasul cu cereale pe fund și naut și legume deasupra. Amestecați sau amestecați sosul, adăugând apă dacă este prea gros și stropiți peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista