Bol de năut și Broccoli cu sos Tahini

Bol de năut și Broccoli cu sos Tahini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bolul de năut și Broccoli cu sos Tahini. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 351 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de quinoa, usturoi, tahini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Castron de cartofi dulci și năut cu sos Tahini de lămâie, Bol de năut cu Broccoli cu sos teriyaki de casă, și Salată de năut-Broccoli cu ierburi cu sos Tahini-lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mare, antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați apă cu lingura, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Adăugați semințele de usturoi și chimen și gătiți 1-2 minute, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați nautul, apa, boiaua și chimenul. Se amestecă bine, se acoperă și se gătește la foc mic, amestecând des, timp de 10-15 minute. (Cea mai mare parte a lichidului se va evapora, dar dacă se usucă prea mult, adăugați apă cu lingura.) Verificați condimentul și adăugați sare după gust. În timp ce năutul se gătește, aburiți broccoli și morcovii timp de aproximativ 5 minute, până când sunt fragede, dar încă viu colorate. Asamblați vasul cu cereale pe fund și naut și legume deasupra. Amestecați sau amestecați sosul, adăugând apă dacă este prea gros și stropiți peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista