Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bolul de năut și Broccoli cu sos Tahini. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 351 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de quinoa, usturoi, tahini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Castron de cartofi dulci și năut cu sos Tahini de lămâie, Bol de năut cu Broccoli cu sos teriyaki de casă, și Salată de năut-Broccoli cu ierburi cu sos Tahini-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mare, antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați apă cu lingura, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați semințele de usturoi și chimen și gătiți 1-2 minute, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Usturoi Goya®
5
Adăugați nautul, apa, boiaua și chimenul. Se amestecă bine, se acoperă și se gătește la foc mic, amestecând des, timp de 10-15 minute. (Cea mai mare parte a lichidului se va evapora, dar dacă se usucă prea mult, adăugați apă cu lingura.) Verificați condimentul și adăugați sare după gust. În timp ce năutul se gătește, aburiți broccoli și morcovii timp de aproximativ 5 minute, până când sunt fragede, dar încă viu colorate. Asamblați vasul cu cereale pe fund și naut și legume deasupra. Amestecați sau amestecați sosul, adăugând apă dacă este prea gros și stropiți peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Grăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată