Bol de legume de vară

Bol de legume de vară
Bolul de legume de vară este un fel principal care servește 2. O porție conține 435 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână morcovi, napi, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de vară, Castron De Orez Vegetal De Vară, și Tartele de fructe de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă morcovul și Napul, apoi se marinează cu sherry și sosul de soia timp de aproximativ 10 minute într-un vas de mică adâncime rezistent la căldură, care se va potrivi într-un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Aduceți o tigaie la fierbere, montați coșul cu aburi, așezați vasul în interior, acoperiți și aburiți timp de 4-5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați dovleceii, sparanghelul și ciupercile, amestecând pentru a se amesteca, punctați cu untul, presărați cu ceapa de primăvară, acoperiți și continuați să aburiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați tofu, dacă utilizați, și continuați să aburiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Scoateți vasul și amestecați totul încă o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Revista