Bol de legume de vară
Bolul de legume de vară este un fel principal care servește 2. O porție conține 435 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână morcovi, napi, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de vară, Castron De Orez Vegetal De Vară, și Tartele de fructe de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă morcovul și Napul, apoi se marinează cu sherry și sosul de soia timp de aproximativ 10 minute într-un vas de mică adâncime rezistent la căldură, care se va potrivi într-un coș cu aburi.
Aduceți o tigaie la fierbere, montați coșul cu aburi, așezați vasul în interior, acoperiți și aburiți timp de 4-5 minute.
Adăugați dovleceii, sparanghelul și ciupercile, amestecând pentru a se amesteca, punctați cu untul, presărați cu ceapa de primăvară, acoperiți și continuați să aburiți încă 3 minute.
Adăugați tofu, dacă utilizați, și continuați să aburiți timp de 2 minute.
Scoateți vasul și amestecați totul încă o dată.