Bol de legume de vară

Bol de legume de vară
Bolul de legume de vară este un fel principal care servește 2. O porție conține 435 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână morcovi, napi, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de vară, Castron De Orez Vegetal De Vară, și Tartele de fructe de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă morcovul și Napul, apoi se marinează cu sherry și sosul de soia timp de aproximativ 10 minute într-un vas de mică adâncime rezistent la căldură, care se va potrivi într-un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Aduceți o tigaie la fierbere, montați coșul cu aburi, așezați vasul în interior, acoperiți și aburiți timp de 4-5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați dovleceii, sparanghelul și ciupercile, amestecând pentru a se amesteca, punctați cu untul, presărați cu ceapa de primăvară, acoperiți și continuați să aburiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
4
Adăugați tofu, dacă utilizați, și continuați să aburiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Scoateți vasul și amestecați totul încă o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Revista