Bok choy fiert cu usturoi, ghimbir și soia

Bok choy fiert cu usturoi, ghimbir și soia
Braised Baby Bok Choy cu usturoi, ghimbir și soia ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Ghimbir Și Usturoi Bok Choy Fiert.

Instrucțiuni

1
Înmuiați bok choy într-un castron mare cu apă rece, învârtind pentru a slăbi orice nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se scurge, se taie pe jumătate pe lungime și se usucă cu grijă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați bok choy înjumătățit, tăiați partea în jos, lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a evita aglomerarea tigaiei și căutați până se rumenesc profund, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Scoateți pe o farfurie mare sau pe o foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Reduceți focul la mediu și adăugați ghimbir și usturoi, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
7
Adăugați apă și oțet și aduceți la foc mic, amestecând și răzuind fundul tigaiei cu o spatulă sau o lingură de lemn pentru a slăbi orice bucăți rumenite. După 1 minut, adăugați sos de soia și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
8
Adăugați bok choy înapoi în tigaie și gătiți, neacoperit, până când frunzele de bok choy sunt ofilite și tulpinile sunt crocante-fragede, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
9
Scoateți bok choy la platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
10
Continuați să gătiți lichid în tigaie la foc mediu până când se reduce la o glazură de consistența dorită, 6 până la 8 minute. Lingurați glazura peste bok choy și garnisiți cu semințe de susan și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Bok ChoyBok Choy
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
11
Se servește cu orez fiert fierbinte, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista