Bok choy fiert cu usturoi, ghimbir și soia
Braised Baby Bok Choy cu usturoi, ghimbir și soia ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Ghimbir Și Usturoi Bok Choy Fiert.
Instrucțiuni
Înmuiați bok choy într-un castron mare cu apă rece, învârtind pentru a slăbi orice nisip.
Se scurge, se taie pe jumătate pe lungime și se usucă cu grijă cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mare până când strălucește.
Adăugați bok choy înjumătățit, tăiați partea în jos, lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a evita aglomerarea tigaiei și căutați până se rumenesc profund, aproximativ 6 minute.
Scoateți pe o farfurie mare sau pe o foaie.
Reduceți focul la mediu și adăugați ghimbir și usturoi, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați apă și oțet și aduceți la foc mic, amestecând și răzuind fundul tigaiei cu o spatulă sau o lingură de lemn pentru a slăbi orice bucăți rumenite. După 1 minut, adăugați sos de soia și zahăr brun.
Adăugați bok choy înapoi în tigaie și gătiți, neacoperit, până când frunzele de bok choy sunt ofilite și tulpinile sunt crocante-fragede, 6-8 minute.
Scoateți bok choy la platou de servire.
Continuați să gătiți lichid în tigaie la foc mediu până când se reduce la o glazură de consistența dorită, 6 până la 8 minute. Lingurați glazura peste bok choy și garnisiți cu semințe de susan și arpagic.
Se servește cu orez fiert fierbinte, dacă se dorește.