Bok Choy cu sos de fasole neagră
Bok Choy cu sos de fasole neagră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 170 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,9 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână baby bok choy, sos de fasole, năsturel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Scoici cu sos de fasole neagră, Bok Choy și tăiței, Shanghai Baby Bok Choy Cu Sos De Fasole Neagră, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal până la sclipire.
Adăugați usturoiul tocat, ghimbirul și ceapa verde și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați sosul de fasole neagră, sherry, bulionul de pui și pasta de chile, aduceți la fierbere și fierbeți sosul timp de 1 minut.
Între timp, așezați bok choy într-un abur și aburiți până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Adăugați năsturelul la abur și gătiți până se ofilește, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Adăugați bok choy și Nasturel în tigaie cu sosul. Se amestecă amestecul de amidon de porumb; se adaugă în tigaie și se prăjește la foc mare până când sosul se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Transferați legumele într-un castron și serviți cu orez.