Boia de pui I
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete est-europene în repertoriul dvs., Chicken Boia I ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 258 de calorii, 14 g de proteine și 20 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 38 de fani. Dacă aveți boia de ardei, ulei de măsline, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și cetogenă. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 37%. Acest scor este destul de prost. Încercați boia de pui, boia de pui și boia de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți ulei de măsline și rumeniți puiul pe toate părțile. Asezonați puiul cu sare și piper.
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte.
Adăugați ceapa în tigaie. Gatiti doar pana se inmoaie, dar nu maro. Se amestecă boia de ardei. Reveniți puiul în tigaie, întorcându-l pentru a acoperi amestecul de boia de ardei/ceapă.
Adăugați vin și bulion. Se aduce la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute sau până când puiul este complet gătit și fraged.
Scoateți puiul și păstrați-l la cald.
Fierbeți picuraturile din tigaie până când se reduc la 1/2 cană de lichid, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/2 cană de smântână.
Serviți puiul deasupra pastelor, dacă doriți, și turnați sosul peste toate.