Boeuf en Croute

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Boeuf en Croute. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $ 8.07 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boeuf En Croute sau carne de vită Wellington, Boeuf Bourguignon, și Boeuf Bourguignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea la foc mare până când este foarte fierbinte. Căutați filetele până se rumenesc bine pe ambele părți, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți filetele din tigaie și răciți-le la frigider timp de cel puțin 1 oră. Filetele trebuie să fie reci.
În aceeași tigaie la foc mediu, topiți untul și gătiți și amestecați ciupercile, șalota și usturoiul până când șalotele sunt fragede și translucide și ciupercile și-au dat sucul, 6 până la 8 minute. Se amestecă 2 linguri de vin roșu, răzuind și dizolvând orice bucăți de aromă rumenite din tigaie.
Transferați amestecul de ciuperci într-un castron și răciți-l la frigider pentru aproximativ 45 de minute.
Așezați 2 bucăți de foietaj pe o suprafață de lucru și acoperiți fiecare cu un filet răcit.
Întindeți jumătate din amestecul de ciuperci într-un strat îngrijit deasupra fiecărui filet și acoperiți fiecare cu o bucată de foietaj. Îndoiți și ciupiți marginile produselor de patiserie împreună, sigilând conținutul și tăiați pentru a face un pachet ordonat.
Tăiați o mică fantă în partea de sus a fiecărui pachet.
Se toarnă 1 1/2 căni de vin roșu într-o cratiță la foc mediu și se fierbe până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Condimentează sosul de vin după gust cu sare și piper. Între timp, bateți oul în lapte într-un castron și periați pachetele pastoase cu amestecul de ouă pentru o crustă mai maro, dacă doriți. Întoarceți pachetele la frigider pentru a se menține la rece.
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați mănunchiurile de foietaj pe foaia de copt pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria devine maro aurie și crocantă, iar filetele au gradul dorit de coacere (pentru mediu-rar, aproximativ 15 minute; un termometru citit instantaneu introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C)).
Serviți fiecare filet în coaja de patiserie cu linguri de sos de vin deasupra.