Boeuf en Croute

Boeuf en Croute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Boeuf en Croute. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $ 8.07 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boeuf En Croute sau carne de vită Wellington, Boeuf Bourguignon, și Boeuf Bourguignon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea la foc mare până când este foarte fierbinte. Căutați filetele până se rumenesc bine pe ambele părți, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți filetele din tigaie și răciți-le la frigider timp de cel puțin 1 oră. Filetele trebuie să fie reci.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
În aceeași tigaie la foc mediu, topiți untul și gătiți și amestecați ciupercile, șalota și usturoiul până când șalotele sunt fragede și translucide și ciupercile și-au dat sucul, 6 până la 8 minute. Se amestecă 2 linguri de vin roșu, răzuind și dizolvând orice bucăți de aromă rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați amestecul de ciuperci într-un castron și răciți-l la frigider pentru aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Așezați 2 bucăți de foietaj pe o suprafață de lucru și acoperiți fiecare cu un filet răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
6
Întindeți jumătate din amestecul de ciuperci într-un strat îngrijit deasupra fiecărui filet și acoperiți fiecare cu o bucată de foietaj. Îndoiți și ciupiți marginile produselor de patiserie împreună, sigilând conținutul și tăiați pentru a face un pachet ordonat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
7
Tăiați o mică fantă în partea de sus a fiecărui pachet.
8
Se toarnă 1 1/2 căni de vin roșu într-o cratiță la foc mediu și se fierbe până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Condimentează sosul de vin după gust cu sare și piper. Între timp, bateți oul în lapte într-un castron și periați pachetele pastoase cu amestecul de ouă pentru o crustă mai maro, dacă doriți. Întoarceți pachetele la frigider pentru a se menține la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
9
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Așezați mănunchiurile de foietaj pe foaia de copt pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria devine maro aurie și crocantă, iar filetele au gradul dorit de coacere (pentru mediu-rar, aproximativ 15 minute; un termometru citit instantaneu introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C)).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Serviți fiecare filet în coaja de patiserie cu linguri de sos de vin deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista