Boeuf en Croute

Boeuf en Croute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Boeuf en Croute. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $ 8.07 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boeuf En Croute sau carne de vită Wellington, Boeuf Bourguignon, și Boeuf Bourguignon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea la foc mare până când este foarte fierbinte. Căutați filetele până se rumenesc bine pe ambele părți, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți filetele din tigaie și răciți-le la frigider timp de cel puțin 1 oră. Filetele trebuie să fie reci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
În aceeași tigaie la foc mediu, topiți untul și gătiți și amestecați ciupercile, șalota și usturoiul până când șalotele sunt fragede și translucide și ciupercile și-au dat sucul, 6 până la 8 minute. Se amestecă 2 linguri de vin roșu, răzuind și dizolvând orice bucăți de aromă rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați amestecul de ciuperci într-un castron și răciți-l la frigider pentru aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați 2 bucăți de foietaj pe o suprafață de lucru și acoperiți fiecare cu un filet răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
6
Întindeți jumătate din amestecul de ciuperci într-un strat îngrijit deasupra fiecărui filet și acoperiți fiecare cu o bucată de foietaj. Îndoiți și ciupiți marginile produselor de patiserie împreună, sigilând conținutul și tăiați pentru a face un pachet ordonat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Tăiați o mică fantă în partea de sus a fiecărui pachet.
8
Se toarnă 1 1/2 căni de vin roșu într-o cratiță la foc mediu și se fierbe până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Condimentează sosul de vin după gust cu sare și piper. Între timp, bateți oul în lapte într-un castron și periați pachetele pastoase cu amestecul de ouă pentru o crustă mai maro, dacă doriți. Întoarceți pachetele la frigider pentru a se menține la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Așezați mănunchiurile de foietaj pe foaia de copt pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria devine maro aurie și crocantă, iar filetele au gradul dorit de coacere (pentru mediu-rar, aproximativ 15 minute; un termometru citit instantaneu introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C)).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Serviți fiecare filet în coaja de patiserie cu linguri de sos de vin deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista