Boeuf Bourguignon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 95g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 700 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pătrunjel, cimbru, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coacăzul, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Coacăze Roșii ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Boeuf Bourguignon, Boeuf Bourguignon, și Boeuf Bourguignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 uncie de unt și 1 uncie de făină pentru a face o pastă. Pune deoparte. Într-o cratiță mare cu fund greu, rumeniți carnea de vită în restul de 2 uncii de unt și ulei la foc mediu până la mare timp de 4 sau 5 minute, până când este arsă pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din tigaie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați slănină și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
5
Adăugați morcovi, țelină, napi, pătrunjel, cimbru, rozmarin, oregano și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De Pui
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Nap
2 Cesti Catei De Usturoi
6
Adăugați amestecul de unt și făină. Amestecați pentru a vă asigura că ingredientele sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
7
Adăugați carnea de vită înapoi și turnați vinul, asigurându-vă că acoperă ingredientele. Se aduce la fierbere și se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați 1 lingură de Creme de Cassis. Acoperiți și fierbeți timp de 4 ore la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De Cassis
9
Garnisiți cu puțin pătrunjel tocat și serviți cu crutoane de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Usturoi
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
10
Sotati cubuletele de paine in ulei de masline si usturoi. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)