Bockwurst fiert și Kraut cald de cidru de legume cu cartofi în stil German
Bockwurst fiert și cald de legume-Hard Cider 'Kraut cu cartofi stil German ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 652 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți condimente la grătar sau, morcovi, pătrunjel generos cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Găini Cornish fierte la cuptor cu oțet de cidru și sos de legume cald, Hard Cidru Fiert 'Bere' Bratwurst, și Carne de miel cu cidru tare.
Instrucțiuni
1
Înjumătățiți cartofii mai mari și lăsați cartofii mici așa cum este, acoperiți cu apă, dați la fiert, condimentați cu sare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Așezați cârnații într-o tigaie din fontă, adăugați 1/2 inch de apă și o picătură de ulei. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu și lăsați cârnații să se încălzească pe măsură ce apa se evaporă. Se agită tigaia și se lasă carcasele crocante până se sparg, 3 până la 4 minute și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
4
În timp ce cârnații și cartofii se gătesc, tăiați din nou varza jumătate în jumătate și tăiați miezul cu o tăietură unghiulară. Tăiați varza foarte subțire cu cuțitul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
La 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Așezați lama tocătorului în robotul de bucătărie. Cojiți morcovii și tăiați capătul rădăcinii. Tăiați țelina și coajați și sferturați ceapa roșie pe lungime. Cojiți mărul și sferturi pe lungime, apoi tăiați miezul așa cum ați făcut varza. Folosind procesorul, rupeți morcovii, țelina, ceapa și mărul, prin tubul de alimentare, îndepărtându-l din castron, după cum este necesar.
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Într-o tigaie mare încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați amestecul de varză și legume și aruncați pentru a combina. Condimentează amestecul cu frunze de dafin, condimente la grătar sau sare și piper grosier și semințe de caras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Semințe De Chimen
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
La 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Sote 7 până la 8 minute, aruncând frecvent.
9
În timp ce varza gătește, puneți o tigaie medie pe aragaz cu un strop de ulei de măsline și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
La 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
10
Adăugați slănină tocată și dați 2 până la 3 minute, apoi amestecați ceapa galbenă și gătiți timp de 5 minute cu slănina pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
11
Adăugați cidru tare la amestecul de varză și reduceți timp de 30 de secunde. Amestecați muștarul și opriți focul. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru Tare
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
La 1 Ananas
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
12
Când cartofii sunt fierți, scurgeți și adăugați la slănină și ceapă. Se toarnă tigaia cu oțet și se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Se toarnă stocul uniform peste tigaie, se adaugă pătrunjelul și puțin piper și se stinge focul. Se amestecă cartofii 1 minut pentru a forma un sos de amidon și se combină arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Înjumătățiți cârnații crocanți și serviți pe patul generos de varză, cu cartofii alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
La 1 Ananas
15
Se servește cu cidru tare sau bere belgiană albă cu pană portocalie.