Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Boabele coapte ale mătușii Ro ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 980 calorii, 39G de proteine, și 34G de grăsime. 55 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți ketchup, fasole de unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Mătușa Patti BBQ fasole la cuptor, Matusa Fanny coapte galben suc de fructe, și Cele mai bune fasole BBQ coapte și 5 fasole mai coapte pentru a iubi.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se scurge pe prosoape de hârtie, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Scurgeți grăsimea de slănină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Folosind aceeași tigaie, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa la foc mediu, amestecând până când carnea nu mai este roz, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Scurgere.
6
Transferați carnea de vită măcinată într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Adăugați fasolea pinto, fasolea de unt, fasolea coaptă cu carne de porc, sos de grătar, ketchup și zahăr brun în amestecul de carne de vită măcinată; se amestecă pentru a se amesteca bine. Acoperiți și gătiți timp de 4 ore la înălțime. Topiți fiecare porție cu slănină mărunțită.