Boabe și budinci de zară

Boabe și budinci de zară
Dacă $2.62 pe portie se încadrează în bugetul dvs., fructe de padure si budinci zară ar putea fi un imens fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 180 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zară, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Boabe cu zară și miere, Tort De Lapte Amestecat Cu Fructe De Pădure, și Tort de budincă cu lămâie-zară cu fructe de pădure.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatina peste 1/4 cană de lapte într-un castron mic și lăsați să se înmoaie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-o cratiță mică și grea și adăugați păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați restul de 3/4 cană de lapte și zahăr și aduceți doar la fierbere la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați amestecul de gelatină în amestecul de lapte fierbinte, amestecând până la dizolvare. Se răcește rapid într-o baie de gheață, amestecând ocazional, până la rece, dar nu se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
LapteLapte
GheațăGheață
6
Se amestecă Zara, apoi se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură mare de sticlă, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
7
Se toarnă în boluri și se răcește până se fixează, cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Aduceți vinul, apa, zahărul, zestele și frunza de dafin la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi fierbeți până se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ZahărZahăr
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați căpșuni și fierbeți 5 minute. Aruncați zestele și frunza de dafin, apoi amestecul de căpșuni pur și simplu într-un blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Forțați prin sită curată cu ochiuri fine și aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
3
Se răcește sosul, amestecând ocazional, până la rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
Puneți sosul peste budinci și acoperiți cu fructele de pădure rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SosSos
1
Budincile și sosul din lapte de unt pot fi făcute cu 3 zile înainte și răcite separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
SosSos
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista