Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica salata, tortilla făină, roșii romi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată BLT, Salată BLT, și Pinwheels De Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați maioneza, crema de brânză, salsa și muștarul până se omogenizează. Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Maioneză
Muștar
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți amestecul de slănină uniform peste tortilla. Se acoperă cu roșii și salată verde. Strângeți bine tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tomate
Salată Verde
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Rola
3
Înfășurați rulourile de tortilla individual în folie de plastic. Refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Tăiați în felii de 1 inch; fixați fiecare felie cu scobitoare.