BLT Ouă Deviled

Reteta BLT Ouă Deviled este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 12 porții cu 87 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, roșii cherry, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și șuncă: ouă Deviled, și Ouă verzi și ouă de șuncă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți ouăle pe lungime.
Scoateți gălbenușurile și adăugați-le într-un castron mediu. Puneți gălbenușurile cu o furculiță și amestecați maioneza, slănina, roșiile și pătrunjelul.
Adăugați sare și piper, după gust și amestecați bine.
Umpleți albușurile uniform cu amestecul de gălbenușuri și garnisiți cu slănină, dacă doriți. Aranjați-le într-un recipient și depozitați, acoperite, în frigider până când sunt gata de servit.