Blondii de unt
Butterscotch Blondies durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 223 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca aperitiv. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, chipsuri cu aromă de caramel, extract de vanilie și ouă. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Turtă dulce plină cu sos de unt , plăcintă cu unt și prăjituri Chow Mein cu nucă de cocos .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, untul și 1 ou la viteză medie până se sfărâmiciază.
Apăsați uniform în tava unsă de 13 x 9 inci.
Scoateți din cuptor; se presară cu nuci pecan și chipsuri de unt.
Într-un castron mic, bate laptele condensat îndulcit, 2 ouă rămase și vanilia.
Se toarnă uniform peste chipsuri.
Coaceți 25 până la 30 de minute mai mult sau până când centrul este setat. Răciți bine.
Tăiați în batoane. A se pastra acoperit la temperatura camerei.