Blonde Negrese Am
Negrese Blonde s-ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 251 calorii. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. 1356 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 28%. Încercați Nu Atât De Blonde Negrese, Blonde Negrese, și M & M Blonde Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C). Ungeți o tigaie de 9x9 inci.
Măsurați 1 cană făină cernută.
Adăugați praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cerneti din nou.
Adăugați 1/2 cană nuci tocate.
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Se amestecă zahărul brun în untul topit și se amestecă bine. Se răcește ușor.
Amestecați oul bătut și vanilia în amestecul de zahăr brun.
Adăugați amestecul de făină, puțin câte puțin, amestecând doar până se combină.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Presărați 1/2 până la 1 cană chipsuri de ciocolată deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 până la 25 de minute.