Blitz Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Blitz Torte. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 526 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Linzer Blitz Torte, Nuc Blitz Torte, și Shrimp Blitz.
Instrucțiuni
Ungeți două tigăi de tort de 8 inci cu ulei vegetal și tapetați cu hârtie cerată. Ungeți hârtia cerată cu ulei vegetal. Puneți deoparte tigăile pentru tort.
Crema de unt într-un castron mare de amestecare; adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând bine.
Adăugați 4 gălbenușuri de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă laptele și vanilia.
Cerneti impreuna faina si praful de copt.
Presărați amestecul de făină peste amestecul de gălbenuș, 1/4 cană la un moment dat; pliați cu grijă. Puneți aluatul uniform în tigăile pregătite pentru tort; deoparte.
Bateți 5 albușuri de ou (la temperatura camerei) până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă.
Întindeți amestecul de bezea uniform peste aluat în tigăile pregătite pentru tort, sigilând marginile tigăilor.
Presărați partea superioară a fiecăruia cu migdale feliate și scorțișoară.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Lăsați să se răcească 10 minute în tigăile de tort departe de curenți.
Inversați un strat de bezea coaptă pe suportul de răcire; îndepărtați hârtia cerată. Așezați imediat pe un platou de servire, cu partea de jos în jos.
Spread partea de sus a stratului cu un sfert de frisca. Inversați stratul rămas pe suportul de răcire; îndepărtați hârtia cerată.
Așezați deasupra frișcă, cu partea de jos în jos.
Întindeți părțile cu frisca rămasă. Se răcește bine. Feliați și serviți pe farfurii individuale de servire.