Blini de cartofi cu smântână și Caviar
Blini de cartofi cu smântână și Caviar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 247 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Un amestec de cartofi, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Blini de cartofi cu Caviar, Blini de cartofi Yukon Gold cu Caviar de vinete, și Cupe de cartofi tricolore cu Caviar și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți albușurile la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide.
Bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă. Se amestecă cartofii și următoarele 4 ingrediente. Îndoiți albușurile de ou.
Se toarnă ulei la adâncimea de 1/2 inch într-o tigaie mare și grea; se încălzește la 35
Aruncați amestecul de cartofi cu lingurițe în ulei fierbinte; prăjiți, în loturi, 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți imediat cu smântână și caviar.