Black Jack Burger
Reteta Black Jack Burger ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 4 și costă 6,82 USD pe porție. Acest fel principal are 1774 calorii, 84G de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Un amestec de sare kosher, pâine ciabatta, mandrină măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Gooey Jack Burger, Black Jack Miel Rack, și Mini Black Jack Burgers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți carnea în 4 porții și formați-le în chiftele de dimensiuni uniforme. (Manipulați ușor carnea pentru a menține textura ușoară și burgerul suculent.) Chiftelele pot fi modelate, acoperite și refrigerate peste noapte în acest moment.Când este gata de gătit, încălziți uleiul de măsline măsurat într-o tigaie mare sau tigaie la grătar la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Alternativ, încălziți un grătar în aer liber la înălțime medie(aproximativ 375 F până la 425 F). Condimentați generos carnea pe ambele părți cu sare și piper.Gătiți burgerii, ungându-i cu grăsimea din tigaie folosind o lingură mare și răsturnând la jumătatea timpului de gătit, aproximativ 7 până la 10 minute în total pentru mediu rar. (Nu apăsați pe torturi în timp ce gătesc.) În ultimul minut sau două, drapați o felie de brânză peste fiecare burger pentru a se topi. (Puteți, de asemenea, să încălziți cuptorul la 450 F, să gătiți burgerii pe plită până când se rumenesc pe ambele părți, apoi să le terminați în cuptor.)
Scoateți burgerii într-un platou, așezați-i într-un loc cald și lăsați să se odihnească câteva minute înainte serving.To asamblați burgerii, întindeți fiecare fund de COC cu aproximativ o lingură de tapenadă.
Adăugați burgerii, acoperiți cu salată și roșii (dacă folosiți) și încă o lingură de tapenadă. Acoperiți cu blaturile de COC.